Informació de contacte

dimarts, 9 de maig de 2017

EXPOCIÈNCIA 2017

Sabeu què? Hem rebut esta invitació de la Universitat de València a Expociència. Ja saps, dia 27 de maig de 10 a 14 h. 
EXPOCIÈNCIA 2017

El pròxim dissabte 27 de maig, de 10 a 14 hores, celebrarem les novenes jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2017, una festa amb prop de 80 activitats lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència i de la innovació que rep cada any la visita de milers de ciutadans.

Com ja vam fer l'any passat, volem reiterar la nostra especial invitació al professorat d'ensenyament preuniversitari, a les seues famílies i als estudiants en general, perquè considerem que és una trobada molt interessant per a descobrir de prop la ciència que fem a la Universitat de València i també al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) en la Comunitat Valenciana.

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al Campus de Burjassot-Paterna. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l'ús del transport públic.

EXPOCIÈNCIA s'ha consolidat com una cita clau a fi de conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des d'experiments i tallers de divulgació de la ciència fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts.
Trobareu la programació i els detalls al web www.expociencia.org, i estareu al corrent de tota l'actualitat a https://www.facebook.com/expociencia.pcuv. Podeu fer-vos una idea del què és EXPOCIÈNCIA en aquest Vídeo Expociència 2017 o realitzar qualsevol consulta al telèfon 963 543 058.
Si voleu conèixer què és el Parc Científic, mireu aquest vídeo: ‘Això era un Parc Científic...’
Tot esperant comptar amb la vostra presència el pròxim dissabte 27 de maig, rebeu una cordial salutació.


Esteban Morcillo

Rector de la Universitat de València