Informació de contacte

dimarts, 22 de novembre de 2016

Concurs tarjeta de Nadal FAMPA-València. Nadal 2016 

 

 

 

 

Vos fem arribar la informació per si voleu participar al concurs de targetes de Nadal de FAMPA:

Consulta ací el document original.


1) PARTICIPANTS
Podran participar tots els fills i filles de socis de les AMPA federades a FAMPAValència matriculats/es el present curs en 5é i 6é de primària.
2) TEMA I FORMAT
El dibuix haurà de girar entorn de la temàtica nadalenca dins el lema “FAMPAValència pinta el Nadal”, dins del context d’escola pública i laica.
Cada concursant presentarà un únic dibuix, confeccionat per ell mateix, amb tècnica lliure sense utilitzar purpurina ni tintes metàl·liques. Es realitzarà en una cartolina amb un format de DIN-A 4 en sentit horitzontal. No podrà incloure cap títol ni slogan.
3) IDENTIFICACIÓ
Al peu del dibuix i alineat a l’esquerra s’indicarà el nom i cognoms del participant, edat, curs i col·legi al qual pertany. És recomanable que el treball no s’envien plegat per evitar problemes d’impressió en cas de ser  premiat.
4) PRESENTACIÓ I TERMINI D’ENTREGA
El lliurament del dibuix es farà via correu postal o presencial a la seu de FAMPA-València dins un sobre tancat. A l’exterior haurà de constar “I CONCURS DE POSTALS NADALENQUES FAMPA-València”.

Dintre del sobre s’inclourà: - El dibuix. –En un paper a banda, les dades personals de l’autor:
nom i cognoms, edat, telèfon de contacte i correu electrònic.
Els treballs se podran presentar fins el dia 2 de desembre de 2016 a FAMPA-València (C/Dénia 6-1 46006 València).

5) PREMI
Es lliurarà un sol premi al millor dibuix del Nadal. Una tablet electrònica.
6) ELECCIÓ DELS GUANYADORS
L’elecció del dibuix guanyador es realitzarà per part d’un jurat composat per membres de l’executiva i del Consell de Govern de FAPA-València.
7) NOTIFICACIÓ DELS GUANYADORS
El dibuix guanyador es donarà a conèixer a través del Facebook i la plana web de la federació. La notificació als guanyadors es realitzarà per part del personal de FAMPA-València mitjançant el número de telèfon i/o correu electrònic que es facilite.
8) EXPOSICIÓ DE LES POSTALS
La postal seleccionada com a primer premi, a més, s’emprarà per a les felicitacions que envien des de FAMPA-València. A més, es publicarà en els mitjans de comunicació (plana web i Facebook) per a felicitar les festes als seguidors d’aquestes xarxes.
9) ACCEPTACIÓ DE LES BASES
Els participants accepten incondicionalment i íntegrament les següents bases. FAMPAValència queda facultada per a introduir alguna modificació en el dibuix premiat, si existís alguna dificultat tècnica per a la seua impressió o per a introduir qualsevol text o logotip que no figure inicialment en aquestes bases.
10) CESSIÓ DELS DRETS D’AUTOR I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
La participació en el concurs suposa la cessió per part dels participants i guanyadors a favor de FAMPA-València dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre les obres que podran aparèixer en els diversos canals de comunicació, sempre citant la procedència i l’autor/a. La  participació en aquest concurs suposa, així mateix, el consentiment dels participants per a què el seu nom i imatge puguen ser emprats en els mitjans que FAMPAValència considere oportú per a difondre la felicitació.
València, 18 de novembre de 2016