Informació de contacte

dissabte, 15 d’octubre de 2016

ROBA ESPORTIVA CURS 2016-2017.

Aquest any farem una única comanda a principi de curs amb la roba tant d´estiu com d´hivern. Després no es podrà sol.licitar.


Les peces de roba s'exposaran a les famílies durant uns dies en el carrer de la porta d’entrada habitual de l'alumnat un quart d'hora abans de l'entrada del matí i de l'eixida de la vesprada (8:45 i 16:30)


Dilluns 17 a dijous 20 d´octubre a les 8:45 i a les 16:45
Divendres 21 d´octubre a les 8:45

El termini per fer la comanda és el divendres 21 d´octubre

COMANDA
En la motxilla tindreu el full d'encomanda (si vols el pots consultar o descarregar en l'enllaç). Per favor, comproveu i trieu la talla adequada. Com ja sabeu, en NASSAU l’edat no es correspon amb la talla sinó que sol ser dos números menys que l’edat, per exemple, per a 4 anys la talla estàndard seria la talla 2. Comproveu tant la samarreta com el pantaló en l’expositor de mostres. És important tindre en compte que la roba encomanada no es tornarà ni es canviarà. Com sempre, millor que sobre un poc, que creixen.

FORMA DE PAGAMENT
L´import de la comanda es carregarà al número de compte que anoteu al full.
Un càrrec es farà al novembre i un altre al març.

Els que no siguen membres de l’AMPA hauran d’ingressar l’import de la comanda al compte de l’AMPA i adjuntar grapada la còpia d’ingrés al butlletí d’encàrrec per deixar-la en la bústia abans del 25 d'octubre.

Es lliurarà la roba a la porta del col·legi.
Si voleu més informació podeu contactar amb Martina (mare de Marc 6é i Pau 4rt primària).