Informació de contacte

dimarts, 13 de setembre de 2016

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2016-2017. (ACTUALITZAT)

Activitats extraescolars oferides per al curs 2016-2017:


Benvolgudes famílies, enguany els horaris de les extraescolars es modifiquen per adequar-se al nou horari del menjador i les demandes de les families. 

Este divendres vine a conèixer les noves activitats extraescolars al Barranquet, Entre les 17,30 i les 19 de la vesprada vos esperem. No oblideu els vostres patins

Com l’any passat la matricula es farà via mail a les empreses que porten les activitats:

• Les servs (escola de Rock, batucada, ball, street dance, ioga i dansa, teatre, patinatge i contacontes): dossier info i fitxa. Enviar fitxa a direccion@les-servgroup.com

• Crescendo (Iniciació musical): fitxa. Enviar fitxa a info@musicacrescendo.net

• Bluebellenglish (Anglés):  intro i fitxa. Enviar fitxa a geth@bluebellenglish.com

Este any tenim la novetat de poder vore uns vídeos de presentació dels monitors de cada activitat, pots consultar el nostre canal de Youtube "extraescolars":

CANAL EXTRAESCOLARS

Encara que semble complicat és la millor forma de garantir que les inscripcions arriben segures i l’ordre de inscripció siga fiable. Els fulls d'inscripció estàn disponibles al blog però per si alguna família no tinguera accés hem deixat en consergeria unes quantes còpies, cal omplir-les i enviar-les per mail a l'empresa.

Si no es poguera fer de esta forma, podeu deixar-les a la bústia, en últim cas. Agraïm la vostra acollida i disculpeu les molèsties, entre tots i totes continuarem millorant.

A un costat en el blog tens recopilats també els documents, per si vols entrar més fàcil la pròxima vegada.