Informació de contacte

dimecres, 13 de juliol de 2016

Distribució llibres a socis. Curs 2016-2017

Vos informem que els dies 5 i 6 de setembre es farà la distribució de llibres als socis de l'AMPA. En horari de 17 a 20 h a l'aula multiusos. No es farà cap distribució fora dels dies i hores establerts.

Infantil i primer cicle de primària (1r i 2n) es duran el lot complet, excepte els que s'hagen aprofitat dels cursos passats.

Primer cicle haurà de rebre un xec per part de Conselleria mitjançant l'escola, vos farem arribar informació. * (VORE ACTUALITZACIÓ)

La resta de cursos han d'adquirir els materials marcats amb asterisc en la llista i que serà el que tindrem a la vostra disposició. Els llibres que no van marcats seran els que donarà el centre i que es repartirà segons informa l'escola en el quadre final.
El material del curs passat haurà d'haver quedat en l'aula, per poder recuperar la 2na part del pagament del programa Xarxallibres.

Per organitzar-nos:
- Disposem de datàfon pel pagament
- El càrrec de la quota de família es farà a la mateixa vegada i és de 31€ (27€ de quota i 4€ de les paperetes de les trobades)
- Eixos díes podreu passar també per l'aula que vos toca per tal d'arreplegar el material del banc de llibres que s'ha adjudicat i posar el nom* (VORE ACTUALITZACIÓ)

Bon començament de curs!

*INFORMACIÓ DE L'ESCOLA: