Informació de contacte

dimarts, 5 d’abril de 2016

XANDALLS PRIMAVERA-ESTIU

Durant el mes d'abril farem una comanda d'equipament primavera-estiu amb la serigrafia habitual del CEIP EL BARRANQUET a l'empresa Nassau. Us oferim una excel∙lent relació qualitat‐preu amb una empresa amb gran experiència en la fabricació d'equipaments esportius. 


Les peces de roba s'exposaran a les famílies durant 4 dies en el carrer Tarongers durant un quart d'hora dos vegades al dia.

Dimarts 5, dimecres 6, dijous 7 d’abril  a les 8:45 i a les 16:30
i divendres 8 d'abril a les 8:45

EL TERMINI PER FER LA COMANDA ÉS EL DIVENDRES

8 D'abril


COMANDA.
Per favor, comproveu i trieu la talla adequada. Com ja sabeu en NASSAU l’edat no es correspon amb la talla sino que sol ser dos números menys que l’edat:
Per exemple, per a 4 anys, la talla estàndard seria la talla 2. Comproveu tant la samarreta, jaqueta o dessuadora com els pantalons en l’expositor de mostres. És important tindre en compte que LA ROBA ENCOMANADA NO ES TORNARÀ NI ES CANVIARÀ. Com sempre, millor que sobre un poc, que creixen.


FORMA DE PAGAMENT.
El pagament es carregarà al número de compte que anoteu darrere del full de comanda durant la primera setmana de maig. Si no heu canviat de nº de compte i ja sou socis de l'AMPA i tenim el vostre IBAN no cal que l'empleneu. 

Els que no siguen membres de l’AMPA hauran d’ingressar l’import de les peces de roba en el compte de l’AMPA i adjuntar grapada la còpia d’ingrés al butlletí d’encàrrec per deixar‐la en la bústia abans del 8 d'abril.
Es lliurarà la roba a la porta del col∙legi a les tres setmanes de la comanda, ja vos detallarem la data exacta i l’horari. Si voleu més informació podeu contactar amb Martina (mare de Marc 5é i Pau 3r primària) o Alma (mare de Martí, 6é).