Informació de contacte

dimecres, 24 de febrer de 2016

CAMPAMENT D'ESTIU 2016 EN MAS DE NOGUERA.

El campament d’estiu 2016 per a l’alumnat de primària que organitza l’AMPA serà per tercer any al Mas de Noguera, a Caudiel (Alt Palància). L’experiència dels anteriors anys ha sigut positiva per a tots, famílies i xiquets/es. A més a més, cal destacar el tracte dels monitors/es i la qualitat dels aliments.

 

Imatge del web de Mas de Noguera
Es tracta d’un Mas que duu 30 anys d’experiència en campaments de convivència. És un espai autosuficient pel que fa a les energies renovables, que utilitza com a matèria bàsica en l’elaboració dels seus menús els productes ecològics pròpis i locals, on hi conviuen diversos sabers (ramaderia, agricultura, apicultura…) i on dóna espai a l’autonomia de l’individu pel que fa a l’organització de les tasques diàries, entre altres.
Alguns objectius del Mas de Noguera són:
  • Experimentar la vida al món rural.
  • Construir coneixements per fomentar conductes respectuoses en el medi ambient.
  • Fomentar valors com el treball en equip, la cooperació, el respecte, la solidaritat, el compromís i la participació.
  • Potenciar les habilitats socials, artístiques i emocionals a través del joc i les experiències viscudes.
La pedagogia del Mas es basa en donar als xiquets i a les xiquetes el paper protagonista, que deixen de ser tan sols un receptor, per aconseguir d’aquesta manera un aprenentatge realment significatiu. El monitor/educador pren el rol de guia-orientador, d’aquesta manera deixa espai suficient per a la visualització pròpia i personal.
Entre altres propostes d’activitats per al campament tenim; itineraris de senderisme, jocs cooperatius, jocs nocturns, tallers de teatre i música, cinema d’estiu, taller de ramaderia, taller de cuina ecològica i apicultura, banys a “la poza”, tallers d’artesania i reciclatge. Farem una reunió informativa amb el personal del Mas de Noguera on podreu exposar els dubtes i on omplireu la fitxa mèdica i l’autorització per a l’empresa.
El campament es farà de dilluns 27 de juny a divendres 1 de juliol.
El preu per xiquet/a és de 155€ . Calen dos pares/mares voluntaris (sense despeses) per donar suport als educadors/es. Si no hi hagueren voluntaris resultaria 198€ per xiquet/a. Aquest aspecte caldrà detallar-ho en la reunió que convocarem més endavant. Els germans tenen el 10% de descompte si hi van més de 20.
Caldrà afegir el transport que tindrà un cost aproximat de 20€.
Si esteu interessats/des deixeu a la bústia de l’AMPA el full d’inscripció abans del dilluns 7 de març. El 21 de març es cobrarà 50€ en concepte de reserva. El 13 d’abril es cobrarà la resta.