Informació de contacte

dijous, 10 de desembre de 2015

GRAN ESTRENA DEL CONTE “L'ARBRE POREGÓS” A LA CASA DE LA CULTURA DE ROCAFORT

Com va ocórrer l'any passat, les mestres de l'equip d'infantil de la nostra escola van proposar als pares i mares del cicle la dramatització d'un conte de la Tardor.

Punxa ací per vore fotosPunxa ací per vore el video

El conte triat enguany ha sigut “L'arbre poregós”. Un conte on apareix un arbre que inicialment no acaba d'encaixar.....
Ha sigut tot un repte per nosaltres: un bon grapat de personatges, un gran escenari, buscar la música, preparar les disfresses... tot ho hem fet amb molta il·lusió. Mentre uns pares i mares s'han ocupat del decorat, uns altres han triat i preparat la música (gràcies músics), i unes quantes mares hem trobat el temps per poder assajar conjuntament els nostres personatges.
Enguany hem tingut la participació estel·lar de dues grans mestres: Conxa (mestra de 5 anys) amb el paper de Joana; i Patro (mestra de 2n de Primària) amb el paper de vent. Segur que una altra vegada s'animen més mestres...
I així, el passat dimarts 1 de desembre al matí, vàrem fer la representació. Enguany en un escenari excepcional: la Casa de Cultura de Rocafort; on gràcies a Vicente (el tècnic) va ajudar-nos amb la il·luminació i es va implicar activament amb tots nosaltres.
Comptarem amb el millor i més entregat públic que cap mare ni pare pot demanar: els nostres fills i filles. Els alumnes del cicle d'infantil de l'escola, així com els xiquets i xiquetes del primer cicle de Primària. I tots, menuts i grans, vàrem gaudir d'un matí molt, molt especial...
Cadascú ha aportat el que ha pogut al projecte, i tots estem molt satisfets del resultat. Per això ho volem compartir, amb vosaltres, i ho podem fer!!!, gràcies a Xavi i a Bea, que varen enregistrar la representació, muntaren aquest vídeo i feren un fantàstic reportatge fotogràfic.

Des d'ací agraïm a tots la participació en aquest projecte, i animem a tots i totes a mantenir la nostra Comunitat Educativa alerta, viva, il·lusionada, participativa i sobretot implicada amb la gran tasca de l'educació dels nostres fills i filles!!!