Informació de contacte

divendres, 16 d’octubre de 2015

NOU ESPAI PER LES FAMÍLIES: ESCOLA DE PARES

L'ESCOLA DE PARES pretén ser un espai de reflexió i de formació on les famílies aprenguem estratègies per a millorar les nostres competències a l´hora d´acompanyar als nostres fills i filles en el seu desenvolupament i creixement personal. Partim de la idea que “els pares i les mares ho fem el millor que sabem”. A partir d´ací, sense judicis ni retrets, generarem un lloc d´escolta, de compromís i de respecte on prendrem consciència de com estem educant els nostres fills i filles.


L´escola de mares i de pares ens ofereix un espai on totes les famílies que desitgem pugam compartir les nostres experiències com a pares i mares. Sempre partint del respecte, l´atenció i la confidencialitat que requereix el treballar aquelles situacions que s´estiguen donant en les famílies que hi participem. A més, adquirirem nous recursos i habilitats que ens permetran acompanyar millor els nostres fills i filles.


A l´escola per a mares i pares oferim pautes i orientacions educatives sobre situacions concretes que es plantegen relacionades amb els següents temes:
  • Educació en límits i espais normatius.
  • L´ educació en la gestió de la ira (rabinades i baralles)
  • Una relació de confiança i d´afecció segur. L´educació des del joc.
  • Premis i càstics.
  • Com educar cap a la prevenció de conductes adictives.
  • Pautes d´alimentació.
  • Com acompanyar en les tasques escolars.
  • Exigències. Estrés. Ansietat. Mentides. Cels. Terrors nocturns.


L´escola de mares i pares es desenvoluparà en sessions mensuals. Tindrà una durada d’1 hora i mitja. El dia es determina conjuntament amb l´AMPA. L´hora d´inici será a les 17:15.
* Octubre : dimarts 27 grup 1 i dijous 29 grup 2
* Novembre: dimarts 17 grup 1 i dijous 19 grup 2
* Desembre: dimarts 15 grup 1 i dijous 17 grup 2

Podem participar totes aquelles famílies que ho desitgem. Màxim 15 famílies per grup i mínim 7 famílies. En el cas que hi haguera interessades més es crearia altre grup.

Preu per família: 10 € sessió (el pagament es trimestral) (Octubre – Novembre - Desembre) (30€)
Es realitzarà el pagament en la primera sessió.


La data límit d´entrega de les dades d´aquelles families que desitgeu participar será el dimecres 22 d´Octubre del 2015. Podeu enviar nom, teléfon, correu electrònic i l'edat dels fills/es a info@trimons.org o deixar estes dades per escrit a la bústia de l'AMPA.

Més info: trimons.org