Informació de contacte

divendres, 4 de setembre de 2015

Vesprades lúdiques de setembre 2015. Fitxa i programació.


L'objectiu d'aquestes jornades es centra en la conciliació familiar i laboral dels pares dels alumnes del centre. Aquesta activitat extraescolar es desenvoluparà a Setembre i s´organitza en cinc (dilluns a divendres) sessions setmanals. Cadascuna de les sessions inclourà diverses activitats: Tallers i Jocs, en valencià.

Conscients de les mancances que presenta la majoria de l´alumnat en el nostre context en l ´ús de la llengua, particularment en el llenguatge oral, partim d´un enfocament comunicatiu que té com una de les principals virtuts, afavorir la competència comunicativa efectiva. Aquest mètode per a l´ensenyament de llengües, per una altra banda, permet la introducció de jocs i activitats lúdiques pròpies del context en el qual es produeix aquest taller. Tots el docents encarregats del taller són professors amb experiència docent.

Per obrir el grups serà necessari una inscripció mínima de 8 alumnes, organitzan-los per etapes (Infantil i Primària). Els tallers estaran dirigits per educadors titulats (mestres, llicenciats) i amb experiència educativa. Els grups que sobrepassen els 16 alumnes tindran un responsable a càrrec, i dos per damunt d´aquest nombre.

 Programació.

Fitxa d'inscripció, has d'omplir-la i enviar-la per correu electrònic a:  didacticcb@gmail.com.