Informació de contacte

dijous, 11 de juny de 2015

Jornada: «Afecció, resiliència i protecció infantil» CEFIRE Torrent/València

Estimats/des pares/mares,

Vos informem de la jornada “Afecció, resiliència i protecció infantil. Una mirada comprensiva des de l’escola” que organitza el CEFIRE de Torrent, y que se celebrarà al Conservatori de Torrent els dies 29 i 30 de juny.

A continuació reflectim la informació  que ens arriba dels organitzadors:
 
Si eres família i/o pertanyent a una altra administració pública o un altre col·lectiu, la inscripció has de realitzar-la ací. El programa ho trobaràs ací.
 
DE QUÈ PARLAREM?
En estes jornades parlarem de l’afecció, de la vinculació amb els adults i el que això suposa en el desenrotllament infantil i dels problemes que es deriven de la falta d’eixa connexió.
També, de la capacitat de respondre davant del patiment, davant de l’adversitat, davant de les dificultats de la vida en entorns deprimits socialment, culturalment i econòmicament. I del cervell, de com estes situacions tenen la seua influència en el desenrotllament neuronal i incidixen en determinats comportaments.
I, sobretot, això volem parlar-ho de manera distesa, a través de les “taules de diàleg”, un espai on escoltarem els col·lectius, entitats, professorat i els mateixos implicats.
I molt més... però fins ací vos podem comptar!
Marina Gómez/Vicente Palomar
Contacte: CEFIRE de València
Telèfon: 961 206 965
(ext. 30) - Fax: 961 206 966
E-mail: inclusivavalencia.vp@edu.gva.es
C/ Paco Pierra, 20 - 46013 - VALENCIA
Web: http://mestreacasa.gva.es/web/cefirevalencia