Informació de contacte

dijous, 17 de juliol de 2014

LLIBRES DE TEXT 2014/2015

Benvolgudes famílies, 

L’AMPA del CEIP El Barranquet s'encarregarà com altres anys de la distribució de llibres de text per al curs 2014-2015. 

La forma de procedir serà la mateixa que l'any passat: caldrà conèixer prèviament les necessitats en cada cas i l’import exacte (disposarem d'un banc de llibres reciclats a la disposició de les famílies que, en cas de fer-ne ús, reduirà el desemborsament final) per a efectuar una transferència, ingrés en efectiu o en caixer al compte de l’AMPA. Per a açò haureu de personar-vos els dies 26 i 27 d'agost, dimarts i dimecres, en horari de 10 a 13’00 i de 16’30 a 19’00 h en la sala multiusos i després del lliurament del justificant de pagament, arreplegar els llibres. 

Recordem que en l'etapa infantil i primer cicle de primària no és possible reciclar (excepte alguna excepció respecte al llibre de lectura). Aquelles famílies que encara no hagen lliurat els seus llibres per a contribuir a la iniciativa de reciclatge de segon y tercer cicle de primària, us fem saber que és possible dipositar-los durant la primera setmana de juliol en la secretària del centre durant els matins. 

Ens facilitaria moltíssim la nostra labor conèixer les intencions de cada família: a quin alumne li els van a cedir en cas de no dipositar-los a través de l’AMPA o en cas alternatiu si voleu o no beneficiar-vos del reciclatge de llibres. Si no us és molta molèstia enviar un correu a: merchequinza@movistar.es 

 


I d'altra banda, FELIÇ ESTIU I ENS VEIEM AL SETEMBRE AL BARRANQUET!!! 
AMPA CEIP EL BARRANQUET