Informació de contacte

dimecres, 4 de juny de 2014

PRESENTACIÓ DE "TOT INTERIOR", DE ENRIC CAMPS, PARE DEL BARRANQUET. 6 DE JUNY.

Vos presentem una activitat molt interesant pel divendres dia 6 al Matadero de Godella (amb activitats per als xiquets, llegiu baix). A continuació vos transcribim les paraules d'Enric Camps, pare de Maria de 3r:

"Bon dia a tots i a totes. Permeteu-me que em clave per una d'aquestes esquerdes que afavoreixen les xarxes socials, per tal convidar-vos a la presentació de "Tot interior" que farem aquest divendres dia 6, a les 8 de la vesprada,  a l'Escorxador (AlMatadero) de Godella, com molts de vosaltres a hores d'ara ja debeu saber.

Us adjunte la invitació virtual i un bitllet de tren que, si no el teniu encara, no us amoineu allí mateix el podreu aconseguir. Perquè si no en dugueu, després passarà el "revisor" i vos farà fora del tren (he,he). Tot plegat és una xicoteta malifeta que forma part de "l'espectacle". No em feu massa cas.
 

En acabant soparem a la fresca al mateix escorxador, a la fresqueta de l'horta. Nosaltres posarem la beguda i la picadeta, vosaltres només heu de dur l'entrepà i les ganes de pasar-vos-ho bé

Gràcies per tot.
Us espere
(Ah! I sigueu puntuals si no voleu perdre el tren)
 
Una abraçada
 
Enric Camps 

NOTA IMPORTANT:
A l'esdeveniment tindrem servei d'animació infantil per tindre entretinguda la canalla a la canxa exterior de l'escorxador, mentre dura la presentació, no tan addient per a infants. Per tant podeu vindre amb la "prole" (qui en tinga, és clar). O més que podeu; és quasi obligat."