Informació de contacte

dilluns, 24 de març de 2014

Equipment esportiu curt Barranquet

Ja podem encarregar l'equipament esportiu d'estiu
L’AMPA ha tornat a Nassau, el fabricant de roba esportiva que ens subministrava equipaments esportius fins a fa pocs anys. Durant el mes de març farem una comanda per a samarretes de mànega curta i pantalons curts amb la serigrafia habitual del CEIP EL BARRANQUET. Us oferim una excel·lent relació qualitat-preu amb una empresa amb gran experiència en la fabricació d'equipaments esportius.
Les peces de roba s'exposaran a les famílies durant uns dies en el carrer de la porta d’entrada habitual de l'alumnat un quart d'hora abans de l'entrada del matí i de l'eixida de la vesprada (8:45 i 16:45)
Dilluns 24 a Dijous 28 de març a les 8:45 i a les 16:45
Divendres 28 de març a les 8:45
El termini de fer la comanda és el divendres 28 de març
COMANDA
Per favor, comproveu i trieu la talla adequada. Com ja sabeu en NASSAU l’edat no es correspon amb la talla sino que sol ser dos números menys que l’edat, per exemple per a 4 anys la talla estàndard seria la talla 2. Comproveu tant la samarreta com el pantaló en l’expositor de mostres. És important tindre en compte que la roba encomanada no es tornarà ni es canviarà. Com sempre, millor que sobre un poc, que creixen.
Informació i full comanda ací