Informació de contacte

divendres, 7 de març de 2014

Cap de Setmana de Convivència 2014

Benvolgudes famílies de El Barranquet.

Enguany ens plau anunciar-vos que, per al nostre cap de setmana de convivència de què venint gaudint tots aquests anys, ens anem (tornem) al Mas de Borràs. El cap de setmana serà del 13 al 15 de juny de 2014.
Durant tot el cap de setmana, compartirem activitats organitzades pels animadors del Mas (incloses en el preu), i també gaudirem de temps lliure. I com sempre, és obert per a les famílies amb fills i filles alumnes d’El Barranquet.

Ací trobareu tota la informació:

- Descripció de El Mas de Borràs

- Descripció del Cap de Setmana.
- Fitxa d'inscripció.
- Llistat d'activitats possibles a El Mas de Borràs.

Com a resum breu, hi ha de dos tipus d’allotjament: Habitacions dins del Mas i Cabanes de fusta. De 2 fins a 6 places. Tots amb bany inclós.
És per això que s’atorgarà a cada família l’allotjament desitjat per Ordre rigoròs d’inscripció. La data límit es el 21 de març.

Per a formalitzar la reserva de places, és necessari fer un dipòsit de 50€ per família, com a quantitat a compte del preu total de l’estada. El dipòsit es carregarà en els vostres comptes al mes d’abril i la resta de l’import es cobrarà a principi del mes de juny. Els no socis ho hauran de pagar en efectiu.El Mas de Borràs