Informació de contacte

dimarts, 22 d’octubre de 2013

ORGANITZACIÓ AMB XIQUETES I XIQUETS EN VAGA...

Dijous 24 d'octubre hi ha vaga general educativa, que afecta a mestres, famílies, treballadors de serveis dels centres educatius i també, l'alumnats, els nostres xiquets i xiquetes...

Des de l'AMPA hem sabut de famílies que no volen que els seus fills assistisquen a escola per tal de no servir coma argument contra la vaga i les seues raons. Perquè encara que estan a favor de l'escola pública, laica i valenciana, contra les retallades i l'intervencionisme polític i ideològic de Conselleria, del ministre Wert i de la seua reforma..., no treballen al sector educatiu i no poden fer vaga, i no poden arreglar amb la família el dia dels seus fills.

Per a eixes situacions, algunes mares i pares de l'AMPA d'El Barranquet (que treballem al sector educatiu i que sí farem vaga), estarem a la porta de l'escola dijous, a primera hora... Però no entrarem a escola els nostres xiquets, sinó que anirem amb els nostres xiquets i amb els dels que no vulgueu que vagen eixe dia a escola (però no vos en podeu fer càrrec) a passar el matí a la casa de cultura de Rocafort, que té jardí i biblioteca.
Si considereu que aquesta ajuda vos fer profit, comuniqueu-nos-ho al correu de l'AMPA:
elbarranquet@hotmail.com

O parleu amb nosaltres dijous a les 9 del matí a la porta de l'escola. I els arreplegueu a l'hora de dinar. O si podeu afegir-vos i col·laborar-hi, també, és clar!

A favor de l'escola pública, per a tots i per a totes, no discriminatòria, integradora, valenciana i de qualitat... Per a defensar els serveis públics, també cal fer xarxa de base entre les famílies.