Informació de contacte

divendres, 25 d’octubre de 2013

DISSABTE VERD 26 D’OCTUBRE. VINE A PINTAR EL PATI


Demà dissabte de matí ens aplegarem al Barranquet per continuar amb el condicionament del pati d’infantil, reformat el passat estiu. A partir de les 10 h.

Les necessitats identificades més urgents són el repàs amb pintura de la barana de colors de l’entrada, de recolzar la nova superfície de suro del tobogan menut, la pintura dels trossos de mur exterior que foren substituïts el curs passat, la decoració de l’ampliació del terra de ciment al voltant de l’arener, l’ordenació i neteja de la sala multiusos, etc. Veurem fins on podem avançar.

Tot i que la data estava en el calendari del blog i també en el Barranquet "nius" núm. 3, del mes d'octubre, probablement amb la convocatòria de vaga no l'hem recordada prou. Esperem que amb aquest recordatori d'última hora encara pugueu sumar-vos... 

Després d’una jornada de vaga educativa amb un seguiment familiar que supera el 80%, ara mostrem la nostra implicació com tantes altres voltes, dedicant temps i esforços a la millora concreta de les condicions que troben cada dia els nostres fills i filles a escola. Fins demà.