Informació de contacte

dimarts, 8 d’octubre de 2013

Barranquet "nius", núm. 3, octubre de 2013

Ja hem entrat en la tardor i el curs reprén el seu ritme normal, amb classes de vesprada i tota l'activitat habitual. Per això volem tornar a transmetre notícies, de l'AMPA, d'El Barranquet, i de l'escola pública i en valencià en general.

Tornem doncs amb el Barranquet "nius", núm. 3, un full d'informació urgent (i molt breu) que aquesta volta explica la manca de beques de llibres per al curs 13-14 i la possibilitat de reclamar per a les famílies a les quals se'ls havia concedit i no pagat en els cursos anteriors. També la convocatòria de vaga general educativa (mares i pares, alumnat, professorat i personal dels centres) per al 24 d'octubre. Podreu consultar-hi la distribució de tasques de la junta actual de l'AMPA. I conéixer altres convocatòries, com ara la consulta sobre l'educació pública que farem el dijous 10 d'octubre a la porta de l'escola; l'assemblea general de l'AMPA del 16 d'octubre de vesprada; el dissabte verd dedicat a acabar d'arreglar el pati d'infantil el 26 d'octubre... A més de recordar-vos les possibilitats de contactar amb l'equip de l'AMPA per a qualsevol iniciativa o dubte que tingueu.

I sempre des d'un esperit positiu, d'ànims i alegre compromís amb la nostra escola, la de tots i totes, amb el que volem donar-vos la benvinguda al curs 2013-12014 al CEIP El Barranquet. Hui de vesprada el trobareu als saquets dels vostres fills i filles. Ara ja el podeu consultar en pantalla a http://issuu.com/usdefruit/docs/131008-_full_barranquet_3__def