Informació de contacte

diumenge, 1 de setembre de 2013

RECLAMACIÓ COL.LECTIVA PER L’IMPAGAMENT DE BEQUES DE LLIBRES


FAPA València ha iniciat un moviment contra la Generalitat Valenciana per a reclamar el pagament efectiu de les Beques concedides tant en el present curs com en l'anterior.

La proposta és fer una reclamació massiva a 3 organismes, Conselleria d’Educació, Conselleria d’Hisenda i Síndic de Greuges.

Des de l’AMPA vos facilitem els escrits que podeu omplir i entregar els dies de repartiment de llibres o bé, a la bústia de l’AMPA. Una vegada els tingam, els enviarem a la Federació (FAPA).

Es important fer-ho el més aviat possible, ja que si es deixa passar el temps es corre el perill que es perda el dret a reclamar pel que s'ha establit.

FAPA València realitzarà les següents accions:

1. En primer lloc, ha obert un termini per a la recepció en la seu de Fapa-València (carrer Denia nº 6 porta 1de València) de les instàncies adjuntades que han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors. És important que les instàncies siguen les originals pel que haurien de enviar-se per correu a l'adreça indicada (20 d’Octubre)

2. Una vegada rebudes les instàncies es presentaran en els següents organismes:

a) Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

b) Conselleria d'Hisenda i Administració Pública.

Dits organismes tindran tres mesos per a abonar o en defecte d'açò donar una resposta.

3. Una vegada superats els tres mesos sense haver rebut el pagament o obtingut alguna resposta. Aquells pares que ho desitgen poden iniciar reclamació judicial.

4. Paral·lelament a les reclamacions contra les Conselleries des de FAPA-València es va a sol·licitar al Síndic de Greuges que actue davant l’ impagament de les beques. Per a açò es fa una recollida de signatures en suport a la sol·licitud.

És important que aconseguim que els pares s'impliquen en les tasques de reclamació, vos mantindrem informats en tot moment dels resultats que anem obtenint però per a açò necessitem la col·laboració de tots els pares per a poder presentar el major nombre d'instàncies possibles.Adjuntem els escrits de reclamació per si els voleu portar omplits el dia de replegar els llibres.
Reclamació a Conselleria d'educació
Reclamació Conselleria Hisenda
Fulla Síndic de Greuges

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara estem dins del termini per a poder presentar i entregar-vos els fulls de reclamacions de les beques?
En cas afirmatiu, a qui u on podem fer-vos l'entrega?
Gràcies.

Anònim ha dit...

Una setmana després de sol·licitar-vos informació al respecte de les reclamacions i encara continue esperant.
Si no heu de contestar a les preguntes o missatges que fa la gent, digueu ho i no cal perdre el temps escrivint i esperant una resposta.
De totes formes gràcies.

Anònim ha dit...

Fem el que podem i els comentaris són comentaris a les entrades del blog. Et convidem a currar pels nostres alumnes i contestar comentaris als socis de l'AMPA. Sobre les reclamacions pregunta per Sonsoles. Gràcies per la teua confiança.