Informació de contacte

diumenge, 18 d’agost de 2013

COOPERACIÓ PER A MILLORAR EL PATI D’INFANTILLa necessitat de reforma i millora del pati d’infantil d’El Barranquet era una demanda que arrossegàvem durant anys. Algun detall parcial havíem pogut avançar, però no eren prou per a gaudir-lo de la millor manera...  A més a més, ara que vivim estretors econòmiques i també limitacions per a l’escola pública, calia també una major implicació de les persones i entitats més properes per tal d’acarar solucions compartides. I ho hem fet.

A les acaballes del curs la direcció de l’escola es va reunir amb pares i mares d’El Barranquet, per tal de plantejar un projecte possible de millora integral del pati d’infantil. Un espai més còmode, més segur i millor distribuït per a les xiquetes i els xiquets d’El Barranquet. Una reforma que poguérem pagar i que estiguera resolta per a començament del curs 13-14.

Cal agrair la bona disposició de totes les parts que hi han participat, el claustre de mestres mitjançant la direcció de l’escola, les mares i pares a través de l’AMPA, i l’ajuntament de Godella, representat personalment per la regidora d’Educació i el seu alcalde. Un projecte compartit, que afavoreix l’enfortiment de la xarxa bàsica al voltant de l’escola. Un compromís econòmic repartit entre l’ajuntament de Godella i les mares i pares d’El Barranquet, amb una aportació important de l’AMPA.

Però com tots som ben conscients de la necessitat d’estirar els diners, hem assumit algunes tasques personalment, com ara pintar la tanca nova de l’arener (el 26 de juliol, amb bona cosa de color i molta més calor...). També cal ara muntar la nova caseta que hem adquirit, per al material de jocs. Ho farem les vesprades del divendres 30 d’agost, i per suposat esteu convidats a arromangar-vos i tirar una mà en la millora de la vida escolar dels vostres fills i filles. A començaments de curs completarem aquest projecte amb un dissabte verd... Convocarem adequadament a cada activitat.

Junts en l’objectiu de tenir cura de la nostra escola i de millorar l’espai de formació de xiquets i xiquetes. Organitzats amb imaginació i en la faena comuna. Avancem junts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo no lo habría explicado mejor, solo queda reincidir en que necesitamos mayor implicación por parte de los padres. Hay mucho trabajo por hacer y siempre es por el bien de nuestros pequeños, por ellos nuestros esfuerzos y dedicación. Gracias a tod@s.

Merche Quinzá