Informació de contacte

diumenge, 21 d’abril de 2013

Fins a sempre, Carmen.

Dissabte 20 d'abril, ens ha deixat per sempre Carmen Bertolín, mare de Gerard (5é de primària) i Francesc Borrega (2on de primària). Ens ha deixat una mare del Barranquet. Però no una mare qualsevol, ens ha deixat una mare lluitadora, una mare implicada i una mare compromesa. Compromesa amb l'educació dels seus fills i implicada en l'esdevenir de la comunicat educativa del Barranquet. El seu compromís i implicació la varen portar a formar part de la Junta Directiva de l'Ampa i també a representar durant quatre anys a totes les mares i pares de l'escola com a membre del Consell Escolar del Centre.

Carmen va ser també un exemple de dona emprenedora, i molts recordarem per sempre la seua simpatia i amabilitat durant el temps que va gestionar el seu propi negoci, la "Sabateria Trencabotes", que es trobava tot just al costat de l'escola.

De fet, l'atenció del seu negoci i posteriorment la seua lluita contra la malaltia que se'ns la ha dut, la varen privar de formar part del paisatge de mares i pares que cada vesprada esperem l'eixida dels nostres infants a la porta del centre, un paisatge del que durant molt de temps, Carmen havia format part i havia estat un referent.

Ara Carmen continuarà vetllant per sempre per les xiquets i els xiquets del Barranquet.

Fins a sempre, Carmen. Moltes gràcies pel teu compromís.

8 comentaris:

Xexu ha dit...

Gracies per ser tu!

Xexu ha dit...

Una abraçada forta, allà on estigues!

Anònim ha dit...

Recordamos a Carmen con su alegría de vivir, de disfrutar con su familia, siempre guapa. A Pedro, Gerard y Fran, os deseamos serenidad y os mandamos nuestro cariño. Alessandro, Paula, Giulia y Ettore.

Anònim ha dit...

"Y te fuiste temprano, demasiado temprano, a una muerte que no era la tuya y que a estas alturas no sabrá qué hacer con tanta vida". Mario Benedetti
Lamentamos tan terrible pérdida y deseamos que su actitud ante la enfermedad sirva de ejemplo a sus allegados para sobrellevar su ausencia. Un abrazo a Pedro, Gerard y Fran.
Familia Baixauli Cano

Anònim ha dit...

Que la seua llum il.lumine a tots els que la estimaven i als que hem tingut oportunitat de coneixer-la per la seua dedicació a tots els nostres fills.

Una abraçada de la familia Mata Horrillo.

Anònim ha dit...

animo se que falta un hueco ahí que era el que ocupaba ella, de todas formas, animo!

Anònim ha dit...

Els núvols ploren, com nosaltres plorem la teua absència,aqueix somriure que ens alegrava el dia, aqueixa vitalitat que sàvies contagiar-nos... però es que quan el temps es buide, cada nit que mire al cel i veja l'estel que mes brilla, aqueix estel se que eres tu. Una abraçada família

Anònim ha dit...

Vos acompañe en el sentiment carmen sempre estaras en el meu cor