Informació de contacte

dilluns, 21 de gener de 2013

Premi extraordinari al rendiment acadèmic


L'any passat ens férem ressò de la concessió del «Premi extraordinari al rendiment acadèmic d'educació primària» obtingut per Antoni Solera i Vicente Ubeda. Enguany en toca felicitar a tres ex-alumnes del CEIP «El Barranquet» que completaren l'educació primària el passat curs 2011-2012 i que han obtingut el mateix reconeixement. Tristán Ferrer, Andreu Rueda i Guillem Martínez, han estat distingits amb el premi esmentat per la seua constància al seu historial acadèmic, segons la Resolució de 19 de novembre de 2012 de la Direcció General d'Ordenació de Centres Docents de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, publicada el dia 22/11/12 al DOCV nº 6908.

Totes les persones que formem part de la comunitat educativa del Barranquet (personal del centre, alumnes,  familiars, etc.) ens congratulem de la bona notícia, ens omplim d'orgull i els fem arribar a tots tres alumnes i a les seues famílies, la nostra més sincera enhorabona per aquesta distinció aconseguida tan merescudament.
Més informació en hortanoticias.com:
Casi 200 alumnos de la comarca de l’Horta reciben el Premio Extraordinario al rendimiento académico en Primaria y Secundaria

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, si senyor. Enhorabona!

mauri ha dit...

Vixca l'escola publica!!

yolanda ha dit...

MOLT BE XIQUETS!!!ENHORABONA ALS TRES. ESTIC MOLT ORGULLOSA DE TU TRISTAN.

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats als tres!!!...Guillem, que contenta estic per tu. (la teua tia E).

Mª José ha dit...

Enhorabona als tres! Tristan, la tia està molt contenta per tu.

El Tonet ha dit...

Que Guapos Mis chicos del Barranquet (El mejor cole de mi vida):
Enhora buena, siempre os llevaré en mi corazón.
No olvideis, "para atrás, sólo para tomar impulso".
Un gran beso y abrazo de vuestro Maestro Toni Camino.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots tres. Premi merescut perquè ha estat aconseguit amb esforç, constància i bon treball. Que us servisca sempre de motivació per seguir endavant i que la satisfacció d'aquest reconeixement acadèmic us proveïsca de confiança en les vostres possibilitats per aconseguir tot allò que us proposeu.
Una forta abraçada.
A. Alonso