Informació de contacte

dimarts, 16 d’octubre de 2012

SETMANA DE LLUITA

Ací teniu la informació que la FAPA ens ha facilitat sobre aquesta setmana de lluita contra les retallades.  L’objectiu  és  rebutjar conjuntament, famílies  i estudiants, l’ escenari actual que viu l'educació pública a Espanya i, concretament, a la Comunitat Valenciana.  Aquesta convocatòria s’ha fet extensiva a totes les associacions de mares i pares d’alumnes de l’Estat Espanyol a través de CEAPA i pretén també aturar una altra nova llei Educativa (la LOMCE) que no millora l’actual i que naix sense el consens de la comunitat educativa.


SETMANA DE LLUITA CONJUNTA DE L'ALUMNAT I LES FAMÍLIES EN DEFENSA DE L'ESCOLA PÚBLICA DEL 15 Al 19 D'OCTUBRE
Actuacions
Dilluns 15
Dimarts 16
Dimecres 17
Dijous 18
Div. 19
Propies del Sindicat de Estudiants
Vaga general d'estudiants en tots els centres educatius
Vaga general d'estudiants en tots els centres educatius
Propies de CEAPA
Realització de piquets informatius en els centres educatius.
Realització de piquets informatius en els centres educatius.
Conjuntes Sindicat d'Estudiants i CEAPA
Assemblees massives d'estudiants, pares i professors, en els instituts, ocupant els centres d'estudi per a debatre i aprovar
la plataforma reivindicativa, formar COMITÈS DE LLUITA oberts a tots els estudiants, i organitzar les tres jornades de vaga general.
Realització de piquets informatius en els centres neuràlgics de les poblacions; mercats, centres de salut, places, centres de transport, polígons industrials, etc., per a donar a conèixer les reivindicacions del moviment estudiantil i de les famílies al conjunt de la població i demanar la seua recolze en defensa de l'educació pública.
Manifestacions d'estudiants durant el matí en les ciutats i localitats de tot l'Estat, recolzades per les famílies, per al que ambdues organitzacions realitzen crides conjuntes a l'alumnat i les seues famílies perquè acudisquen els estudiants i, si pot ser, les seues famílies.
Vaga general d'estudiants i famílies en tots els centres educatius i realització en les principals ciutats de manifestacions d'estudiants i pares i mares a la vesprada, recolzades per la resta d'organitzacions de la Comunitat Educativa.
Realització d'assemblees de balanç en els centres d'estudi amb professors, estudiants i pares per a decidir les següents accio