Informació de contacte

diumenge, 16 de setembre de 2012

CURS D’EXPRESSIÓ CORPORAL I CREATIVA PER A XIQUETES I XIQUETS

                        
Aquí teniu una proposta de activitat de temps lliure per a xiquets i xiquetes:

La finalitat d’aquest curs és procurar a les xiquetes i els xiquets un creixement personal a través de l’expressió corporal i creativa, gaudint i aprenent amb el moviment jugant, sempre jugant, ja que el llenguatge corporal ens serveix per a materialitzar i transmetre a les i als altres l’interior particular de cadascuna i cadascun. Una forma de treure cap a l’exterior la imaginació, la creativitat, l’espontaneïtat, la sensibilitat, l’essència de les xiquetes i els xiquets.

El curs està dirigit a xiquetes i xiquets diferenciant dos nivells per edat:

Entre 4 i 6 anys, dilluns de 17:30 a 18:30.
Entre 7 i 11 anys, dimecres de 17:30 a 18:30.

Temps:

1 sesió per semana de 45 minuts dins del curs lectiu.

També existeix la possibilitat de cursos intensius per al estiu.

Pressupost:

20 € per xiqueta o xiquet.

El curs serà impartit per Empar Lorente, ballarina amb formació en teatre i dansa en el Centre Coreogràfic de la Comunitat Valenciana.
Les classes seran en la Casa de la Cultura de Rocafort.
Empar, tel.: 654 491 405


Volem també recordar a tota la comunitat del Barranquet que en aquest blog teniu una via informativa al vostre abast. Qualsevol informació que desitgeu donar a conèixer ens la podeu remetre al correu "elbarranquet@hotmail.com". Serà revisada, i si és d'interès general, publicada, bé com a entrada, bé en el tauler d'anuncis (situat en la columna de la dreta), o en ambes. Esperem, donats els temps que corren, ajudar amb açò a qui ho necessite.