Informació de contacte

dilluns, 9 de juliol de 2012

HAN LLEVAT EL "BO-LLIBRE" (bono-libro)


El proper curs 2012-2013 els alumnes de primaria, no podran gaudir de la universalitat del bo-llibre per comprar els llibres de text i/o material escolar. Al seu lloc, com podeu llegir en una entrada anteriorhi hauran unes ajudes amb uns criteris socioeconòmics prou restrictius.

Hem estat calculant quines son les despeses mitjanes dels llibres de text del curs passat: 
NO AMPA
AMPA
ESTALVI
INFANTIL
97,00 €
83,00 €
14,00 €
PRIMARIA
283,00 €
231,00 €
50,00 €

Els preus d'enguany seran un poc menors ja que hem demanat a les mestres que reduieixen la quantitat de llibres a causa de la situació econòmica actual. Algunes aixi ho han fet, cosa que els agraïm des d'ací.


Cal recordar que les famílies que no es troben al dia amb la quota anual de l'AMPA no se'n podran beneficiar fins que normalitzen la seua situació amb tresoreria (Merxe Quinzà, elbarranquet@hotmail.com).


AVIS IMPORTANT PER A ALUMNES DE TERCER I QUART

Som conscients que molts pares i mares reciclen llibres de text procedents d'altres alumnes que ja no els necessiten. Aquest procediment és molt beneficiós per al medi ambient i per a la butxaca de les famílies. Fa alguns anys que les editorials es comprometeren a mantenir durant períodes d'almenys 4 anys la mateixa versió dels llibres de text. Aquest curs la editorial que utilitzem al col·le ha canviat la versió dels llibres (Obri la porta/ Abre la puerta) de llengua, lengua, matemàtiques i coneixement del medi).

Aquesta circumstància desbarata els plans dels progenitors que pensaven fer front a la despesa dels llibres i quaderns de treball escolars reciclant llibres de segona ma. Hem fet la consulta a les mestres de segon cicle (3r i 4t) i no tenen problema a seguir usant els llibres del curs passat, sempre i quan tots els alumnes tinguen els mateixos llibres. O tots en tenen de vells, o tots de nous.

És per això que se'ns planteja la qüestió de valorar l'esforç que han fet moltes famílies recuperant llibres de 3r i 4t de cursos passats.
CONVOQUEM  A LES FAMILIES DEL BARRANQUET PERQUÈ PORTEN LLIBRES DE TEXT DE TERCER I QUART CURS (lengua, llengua, matemàtiques i coneixement del medi) PER TAL QUE TOTS ELS ALUMNES PUGUEN FER SERVIR L'EDICIÓ DE L'ANY PASSAT.

Si tots els alumnes no porten la mateixa edició dels llibres i quaderns de treball les famílies implicades hauran de fer front a l'adquisició dels materials de la nova edició.Si algú coneix gent d'altres col·legis que utilitze els mateixos llibres, per favor, que els hi demani. Es poden dipositar en el mateix col·legi en l'horari de secretaria de juliol* i a partir de l'1 de setembre.
Anem a intentar recuperar almenys els llibres d'alguna matèria de manera que aquest any la despesa siga menor.
Gràcies a tots per la vostra col·laboració.*Setmana del 2 al 6 de juliol: de 10h a 13h. Fins el 25 de juliol: Dimarts i dijous de 13 a 14h.


Aquí teniu els llistats de llibres i material per al curs 2012-2013
INFANTIL
PRIMER CICLE
SEGON CICLE (en cas que no es puga reciclar)

TERCER CICLECom ja hem informat, també reciclem llibres dels altres cursos. Per favor, porteu al col·le tots els llibres que no us servisquen. Ens beneficiarem tots.


Gràcies!1 comentari:

Mónica Ferrando ha dit...

No es cosa de la Editorial anaya, sino de totes les editorials cada quatre anys canvien o renoven els llibres, i enguany toca segon cicle. Però l´any següent els tocarà als de tercer cicle i altra vegada el alumnes que ara van a cursar quart estaràn en cinqué i tornaràn a tindre que comprar llibres nous. Es important que tots col.laborem.