Informació de contacte

dimecres, 11 de juliol de 2012

Busquem un auxiliar per a les extraescolars


El proper curs continuem amb la mateixa empresa per a les activitats extraescolars DOCENDO.  Ells ens han informat que tenen la intenció de contractar un auxiliar per tal de millorar el seu servei.  Aquesta persona serà l’encarregada de les entrades i eixides del centre durant la realització de les activitats dels divendres, així com també de fer de recolzament dels monitors en cas d’haver qualsevol incidència. 
L’horari que tindrà aquest/a auxiliar serà divendres de 15:00 a 17:00 i serà contractada per 6 euros l’hora aproximadament.Tota  aquella persona que estiga interessada en cobrir aquest servei haurà d’enviar el seu curriculum al AMPA, tant per e-mail (elbarranquet@hotmail.com) com deixant-lo a la bústia abans del 14 de setembre. 
Els únics requisits que es demanen són:      
- Ser pare o mare del Barranquet.      
- Estar a l’atur. 
L’elecció de la persona es farà per sorteig (ja us informarem de quina manera) entre tots els pares i mares que hagen comunicat el seu interès a l’AMPA. Els cinc curriculums que siguen elegits al sorteig, seran enviats a Docendo per a que realitze l’elecció final.