Informació de contacte

divendres, 22 de juny de 2012

Fi de curs 2011-2012

Avui ha acabat el curs, ha sigut un any difícil, de canvis, de retallades, de desacords, però com tot en la vida, també ha passat. 
Avui, com tots els anys, els nostres xiquets i xiquetes han tingut la seua gimcana i la seua festa. Després el comiat de sisè, una nova generació que acaba els seus estudis i comença una nova etapa. I, com a punt final de l'acte, hem ballat tots per al flasmob del AMPA del Barranquet, projecte que, malgrat alguna dificultat, veurà la llum al llarg d'aquest mes (o el proper) i esperem que us agrade.
Ara només queda arreplegar les notes per tancar definitivament el curs. 
Recordeu que els llibres de text els distribuirem la primera setmana de setembre, els dies en concret els publicarem ací, igual que els llistats. I recordar també que tots els llibres de segona mà seran ben rebuts per a poder aprofitar-los.

Bon estiu a tots i totes


Punxant ací podreu veure alguna foto del dia. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i totes!

Xexu ha dit...

No vaig poder assistir però les xiquetes m'han dit que va ser un final de curs espectacular. També volia comentar que el viatge a Villatoya va estar fantàstic i ho passarem d'allò més bé, la nostra Amparo Porras és una gran organizadora, gràcies una vegada més.

Xexu Navarro