Informació de contacte

diumenge, 13 de maig de 2012

Sí al valencià, no a les retallades


Les famílies del Barranquet (xiquetes, xiquets, mares i pares) hem tornat a eixir al carrer de forma majoritària per a dir "Sí al valencià", reivindicar una escola valenciana i una educació pública, de qualitat en la nostra llengua i manifestar la nostra disconformitat front a les retallades pressupostàries en tot el que fa referència a l'educació.

Cal destacar la gran participació de les famílies de la classe d'infantil de tres anys, ja que moltes d'elles ho feien per primera vegada, i que garanteixen un futur participatiu de les famílies en tota mena d'accions festives i reivindicatives.

La jornada ha començat a Benimaclet amb l'inici del cercavila, ha continuat amb els tallers i ha finalitzat amb el dinar de germanor que hem fet com cada any al voltant d'una gran taula. Pel que fa als tallers, hem de comentar que es van fer conjuntament amb les Ampes del CEIP Cervantes i del IES Comarcal, (aquests últims ex-membres de la nostra associació o fins i tot encara membres de la mateixa) i que vis com ha resultat de positiva l'experiència, ens plantegem tornar a fer en futures edicions.

Cal dir que fa goig formar part d'un col·lectiu que any rere any, destaca per que, sent de les escoles amb menys alumnat, és al mateix temps de les que més participants aporta a la Trobada.

Si voleu vore un reportatge fotogràfic de com ha anat la jornada, ho podeu fer punxant ací.