Informació de contacte

dilluns, 28 de maig de 2012

FESTIVAL INFANTIL DE GODEPOESIA


Sabíeu que la caputxeta fuig del llop contant-li poesies?

Darrer dissabte, xiquets, xiquetes, pares i mares de la nostra escola vam participar del I Festival de Poesia Infantil a Godella. Vam poder gaudir d’un passeig poètic pels carrers del poble ajudant a la caputxeta a fugir del llop amb les nostres poesies blaves, ens vam trobar amb un trobador, un grup de batucada de l’escola Dr. Lopez Rosat, l’Alicia al país de les Meravelles, les poesies de Carles Cano recitades pels alumnes del col·legi Miguel Bordonau de Burjassot, i les poesies de les escoles Barranquet i Cervantes de Godella.

Poesies blaves escrites per bona part dels alumnes i alguns pares de l’escola, foren llegides per la caputxeta blava i escrites en paraigües blaus. Paraigües solidaris que ens serviren per protegir-nos del sol intens d’aquest matí de dissabte i seran venuts al rastre solidari per la lluita contra el Càncer el dia 2 de juny al Clot de Barravàs de 20:00 a 21:30 hores. Després més poesia per adults.

Ara pots tindre un paraigües amb el poema del teu fill o d’un altre xiquet/a per 5 €, a la vegada que col·labores per una lluita important.

Gràcies a tots per la vostra participació.


Adjuntem cartell de l’acte del dia 2 de juny: