Informació de contacte

dilluns, 27 de febrer de 2012

Samarretes de la Trobada 2012


El proper 13 de maig de 2012 tindrà lloc a València la XXV Trobada d’Escoles en Valencià, enguany és una trobada especial, donat que fa 25 anys de la primera trobada que es va fer a l’Albereda de València, enguany tornem a compartir amb les 5 comarques més properes a la Ciutat de València. Ara més que mai anem a donar-li un aire més reivindicatiu i de protesta per la situació que vivim a l’escola pública.

Les samarretes estan ja a la venda, preu 8 Euros, podem vore-les i emprovar-se les talles al vestíbul del col·legi anem a penjar una mostra de cada talla. Qui tinga interès en adquirir-ne alguna haurà d’omplir el full de comanda que hi ha en aquest escrit i deixar-lo en la bústia del l’AMPA. El termini per fer les comandes conclou el dia 12 de març. Les samarretes encomanades s’abonaran per domiciliació bancària el dia 21 de març, i les repartirem uns dies abans de la Trobada, una vegada ens les lliure Escola valenciana.

Així mateix, animem als pares i mares que estiguen interessats en participar en la preparació del taller de la trobada, poden parlar amb qualsevol membre de la junta directiva.