Informació de contacte

dimecres, 8 de febrer de 2012

RETALLADES NO!!!


Davant les retallades que la Generalitat Valenciana està efectuant en els serveis públics en general, i pel que fa a l'educació pública en particular, els diferents estaments que formem part de la comunitat educativa del Barranquet hem anant posicionant-nos i adoptant les mesures que en cada cas s'han pensat com les més convenients per a la defensa dels interessos de cada sector.

Des de l'Ampa del Barranquet s'han succeit diferents reunions de la Junta Directiva i hem celebrat una Assemblea General Extraordinària per a posar en comú el sentir de les famílies i consensuar les accions a emprendre com a protesta per la situació actual. L'acta de l'Assemblea General Extraordinària del passat i de febrer es pot consultar punxant ací.

Les accions més immediates en les que convidem a participar a totes les famílies del Barranquet són les següents:

  • Dimecres 15 de febrer de 2012. Participació en la manifestació convocada per les AMPES dels centres educatius de Burjassot que començarà a les 17:15 en l'Ajuntament de Burjassot i finalitzarà davant les instal·lacions de Canal 9. Punxant ací podeu descarregar el cartell.
  • Dissabte 18 de febrer. Celebració d'un dissabte verd al nostre centre escolar per a confeccionar pancartes, pins i altres materials reivindicatius.

Participeu. Està en joc l'escola pública i la qualitat de l'ensenyament de les nostres filles i fills!!!