Informació de contacte

dimecres, 15 de febrer de 2012

Manifestació a Burjassot


Responent a la convocatòria de les Ampes dels centres d'ensenyament públics de Burjassot, un gran nombre de famílies del Barranquet hem participat en la manifestació per una educació pública i de qualitat i en contra de les retallades pressupostàries. La marxa ha començat a la plaça de l'Ajuntament de Burjassot i ha transcorregut de manera festiva fins a les instal·lacions de la Televisió Valenciana, la nostra (la d'ells, és clar). A més de mares i pares, també ha participat molta xicalla, que pels comentaris que feien, es troben plenament conscienciats de les conseqüències dels retalls pressupostaris, pel que fa a l'educació. Les famílies del Barranquet hem mostrat així de manera cívica, activa i compromesa el nostre posicionament davant la nefasta situació de l'escola pública valenciana. I destacar la presència també en la manifestació de moltes altres famílies que varen pertànyer en el seu dia a l'Ampa del Barranquet i que per raons de cicle vital de les seues filles i fills, ara es troben en les ampes dels centres de secundària de la contornada.

I si voleu vore un reportatge fotogràfic de la participació de l'Ampa del Barranquet en la manifestació, ho podeu fer punxant ací.

PROU A LES RETALLADES EN L'ENSENYAMENT.
PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caldría destacar la preséncia de la nostra directora Encarna i de la professora d'infantil de 3 anys, Mari Pau; persones que trobe molt properes. Per a mi ha segut molt important que desfilaren amb nosaltres ja que tots remem cap al mateix lloc.

Anònim ha dit...

Vixca Mari Pau i Vixca Encarna!!!
Només podem ser forts si ens recolcem mutuament TOTS. I tota pedra fa paret.