Informació de contacte

dimecres, 21 de desembre de 2011

Nadals alternatius

S'acosten les vacances de Nadal i s'acosta el moment també de decidir quines activitats d'oci i temps lliure oferim a les nostres xiquetes i xiquets. A banda de les ja considerades com a tradicionals, us volem fer un parell de propostes de les que poques voltes es poden trobar.

La primera es tracta d'anar al cinema en valencià. Malauradament, són poques les ocasions que tenim de vore pel·lícules doblades a la nostra llengua, i més difícil encara fer-lo en un sala de cinema comercial. Així és que la primera proposta és la de vore la pel·lícula "Floquet de Neu" als cinemes Ocine del Centre Comercial Aqua entre el 23 i el 27 de desembre. Al centre es van repartir un bons per tal de pagar un preu reduït per la projecció. Si no ha arribat a casa o s'ha perdut, el podeu descarregar punxant ací.

L'altra proposta és la de participar el dia 3 de gener en una solta de tortugues marines a la Platja de la Punta, dins del Parc Natural de l'Albufera, organitzada pel Servei d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient. Si voleu més informació, podeu descarregar el cartell que han editat punxant ací.

Bones vacances.