Informació de contacte

diumenge, 18 de desembre de 2011

Barranquet artístic

La comunitat educativa del Barranquet torna a estar d'enhorabona, i en aquesta ocasió ho és per partida doble i per raons totes dues d'índole artística.

El primer motiu d'alegria és el reconeixement obtingut per Artur Heras, pare del Barranquet i soci de l'Ampa, que ha estat distingit amb la medalla de Sant Carles de la Facultat de Belles Arts. Els motius que li han fet mereixedor d'aquest guardó són la seua reconeguda activitat artística, la seua àmplia trajectòria com a pintor, il·lustrador i esculptor, la seua presència internacional i la seua tasca de projecció de la cultura valenciana. Enhorabona Artur.

L'altre motiu d'alegria és que el cartell que representava a la nostra escola en el concurs que organitza la Coordinadora pel Valencià de l'Horta Nord i que servirà per a anunciar la propera Trobada d'Escoles en Valencià ha quedat en segon lloc, no més superat pel que ha presentat l'escola Lluís Vives de Puçol. És una llàstima ja que no més el cartell guanyador es farà servir. Així i tot, és un bon reconeixement per a la vessant artística de la nostra escola.