Informació de contacte

dilluns, 6 de juny de 2011

Uns pares agraïts

Som els pares d'Elena, Elena està cursant sisè. Aquest any la nostra filla a hagut de ser intervinguda per un problema en els peus, que encara que no és important si li ha suposat un problema important de mobilitat, ja que havia d'estar sis setmanes en cadira de rodes, sense poder recolzar els peus.

Volem donar les gràcies al centre i a tots els que ho integren, a Encarna, que no ha fet falta ni parlar amb ella personalment per demanar cap adaptació, de forma molt especial a Josep Ignasi, el seu professor i tutor, ja que ha acoblat l'activitat de la classe a les necessitats d'Elena.

Elena no ha tingut cap problema per poder acabar el curs, ha pogut fer els exàmens finals i participar en les activitats que el centre tenia programades, dins de les seves possibilitats.

Tornem a reiterar el nostre profund agraïment, doncs som conscients de l'esforç de tot el personal, les coses podrien haver estat una mica més difícils per a Elena i per a nosaltres, però gràcies a tots vosaltres no ha sigut així.

Moltes Gràcies i una forta abraçada.