Informació de contacte

dilluns, 23 de maig de 2011

El Lipdub del Barranquet

Com ja havíem dit alguna vegada, un dels projectes que teníem previst dur a terme durant el present curs, era l'enregistrament del Lipdub del Barranquet. Un lipdub és un vídeo musical que es fa filmant una successió contínua, i sense talls, d'individus o de grups que es sincronitzen amb la música i la lletra d'una cançó que escolten des d'un àudio enregistrat. És fa mitjançant una única gravació, no editada (un pla seqüència) que ens transporta a través d'espais diferents.

L'objectiu principal del nostre projecte és donar a conèixer la nostra escola, la seua gent i les activitats que es fan d'una manera lúdica i divertida, a més de fer participar a totes les persones que formem part de la comunitat del Barranquet en un projecte comú on els participants són els protagonistes.

L'enregistrament es farà el dimarts 31 de maig, que és el darrer dia del curs amb escola per la vesprada, a les 16:00. L'alumnat ha estat distribuït en diferents grups i les famílies seran situades en el lloc que tenen destinat al guió del lipdub abans del començament de l'enregistrament.

Us animem a participar a totes les persones de casa: mares i pares, iaies i iaios, tiets i tietes, etc i vista la vessant lúdica de la proposta, podeu venir amb qualsevol element que resulte divertit en les imatges: ulleres divertides, gorres o barrets estrafalaris, o tot allò que la vostra imaginació us aconselle.

Podeu trobar molts lipdubs al youtube, però ací us enllacem algun exemple:

Punxant ací el lipdub que es va fer al poble de Santa Eulàlia de Riuprimer durant les seues festes. La banda sonora és la mateixa que farem servir nosaltres, la cançó "Wa yeah" del grup "Antònia Font".

Ací teniu un fet a l'escola Capsicol.

I si punxeu ací trobareu una prova que hem fet de com seria el recorregut de la càmera per la nostra escola.