Informació de contacte

diumenge, 10 d’abril de 2011

Trobada de Burjassot 2011

Un any més, s'ha celebrat la Trobada d'Escoles en Valencià de L'Horta Nord, i un any més, la participació de les famílies del Barranquet ha estat d'autèntic luxe en totes les activitats: en la preparació de la jornada, en el cercavila, en l'organització del taller, en l'assistència durant tota la jornada, en el dinar de germanor i en les actuacions musicals. Els organitzadors poden estar tranquils, que convocant al Barranquet tenen l'èxit gairebé assegurat.

I no hem d'oblidar que a més de la vessant festiva i de companyonia, també està la reivindicativa d'una escola pública de qualitat i en la nostra llengua. Participant activament en aquestes convocatòries, diem als nostres governants prou, prou d'escoles amb instal·lacions deficients, prou de menysprear la nostra llengua com a llengua d'ensenyament, prou de menystenir l'opinió de tantes i tantes famílies agrupades en les diferents Ampes i prou de prioritzar qualsevol "esdeveniment" d'abast mundial per davant de les inversions en educació.

Malauradament, continuarem reivindicant, perquè sembla que els "honorables" governants, no acaben de captar el missatge que tantes i tantes persones els fem arribar.

Si voleu vore un reportatge fotogràfic de la Trobada de Burjassot, punxeu ací o mireu l'enllaç a la columna de la dreta a l'apartat d'àlbums fotogràfics.