Informació de contacte

dilluns, 21 de març de 2011

Preparació de la Trobada 2011

A poc a poc, ens acostem a la data del 10 d'abril, dia en que es celebrarà la Trobada d'Escoles en Valencià de l'Horta Nord, i enguany, com ja hem informat amb anterioritat, tindrà lloc a Burjassot, i més concretament al voltant del seu Ajuntament.

Per a les famílies que no coneixeu les Trobades, us podem dir tal i com explica "Escola Valenciana" al seu web "són festes per la llengua lúdiques i reivindicatives que visualitzen l'autoestima lingüística i reclamen als responsables institucionals que facen del valencià la llengua pròpia i oficial d'ús normal per a tots i per a tot". Punxant ací teniu més informació sobre les Trobades.

I pel que fa al taller que l'Ampa del Barranquet oferirà a les xiquetes i xiquets que participen en la Trobada de Burjassot, consistirà en la confecció de bijuteria amb càpsules de café Nespresso. Ací teniu alguns exemples.

Per a poder dur-lo a terme, cal que totes les famílies que tingueu aquesta mena d'artefacte a casa, porteu al cole les càpsules buides i netes per a poder-les reutilitzar en la confecció dels objectes del taller.