Informació de contacte

diumenge, 16 de gener de 2011

Continua el despropòsit de les cistelles de bàsquet

Malauradament, continua en vigor el "culebrón" de les cistelles de bàsquet a tots els centres d'ensenyament públic del País Valencià. Com ja havíem explicat, al desembre la Conselleria d'Educació s'havia espolsat del damunt el problema i li havia penjat el problema als Ajuntaments.

L'Ajuntament de Godella havia contactat amb l'Institut de Biomecànica, que sembla ser la institució especialitzada en revisar cistelles de bàsquet.

Com a resposta del requeriment municipal aquest institut ha fet arribar a l'Ajuntament la següent resposta que des de la Regidoria d'Educació ens han fet arribar, per a coneixement de totes les famílies afectades:

"Desde el departamento de deportes del IBV me comunican que les informe
de que estamos cerrando la planificación y el contenido de las
revisiones visuales, (de los IES) en cuanto lo tengamos estaremos en
condiciones de concretar el alcance del servicio a realizar en el
colegio/os (primaria) en cuestión, el presupuesto y el plazo de
realización de los trabajo. En enero si no pasa nada ya estaremos en
situación de concretarlo. Nos pondremos en contacto con ustedes."


Vist que l'assumpte es pot allargar fins a no es sap quan, hem decidit fer ús de les cistelles sota la responsabilitat de cadascuna de les famílies de les xiquetes i xiquets participants en l'activitat del bàsquet.

Per a això, caldria que cada família òmpliga i signe el document que podeu descarregar punxant ací i deixar-lo una vegada emplenat a la bústia de l'Ampa.