Informació de contacte

diumenge, 23 de gener de 2011

Actualitat de les instal·lacions del Centre

La Junta Directiva de l'Ampa es va reunir el passat dimecres 20 de gener per a tractar diferents assumptes de manera ordinària. Una part important de la reunió es va dedicar a repassar i analitzar els diferents fronts oberts en relació a les instal·lacions i equipament del centre, i quines gestions o accions es duran a terme.

El primer dels fronts és el que mantenim amb l'Ajuntament de Godella i les seues reiteradament anunciades i no efectuades millores. Fent un resum ràpid i no retrocedint molt en el temps, recordeu que el mes de maig l'Alcalde en persona ens va citar a petició nostra i amb plànols, memòries valorades i pressupostos ens va explicar tot el que es faria aprofitant les vacances d'estiu. Al final de la correguda, tan sols es varen fer treballs de jardineria. El mes de novembre es va enviar aquesta carta a l'Alcalde, al Regidor d'Educació i als portaveus dels diferents grups polítics de l'Ajuntament per tal de recordar-les els treballs pendents i suggerint que les vacances de Nadal serien un bon moment per a dur-los a terme. També a títol individual algunes famílies feren escrits semblants a l'Ajuntament. El seu efecte va ser que pocs dies abans de les vacances al Barranquet vingueren tècnics municipals i el Regidor d'obres per a organitzar els treballs a fer. Al remat més treballs de jardineria. I això si, aquest escrit del Regidor en el que ens comunica que els treballs pendents estaran enllestits abans de les vacances de Pasqua. Davant aquest degoteig d'incompliments es va decidir redactar una nota de premsa i fer-la arribar als diferents mitjans de comunicació.

El segon front que mantenim obert i també des de ja fa temps és el de la necessitat de realitzar millores estructurals a l'escola cosa que depén de la Conselleria d'Educació. Concretament hi han tres necessitats bàsiques: l'ampliació del menjador, la retirada de la uralita i remodelació de l'aula multiusos i el cobriment del pati. El passat dimarts 19 de gener es van entrevistar el Regidor d'Educació de Godella, la Directora del Centre i el President de l'Ampa amb el Subdirector Territorial en l'esmentada Conselleria. Davant la massificació del menjador la primera solució que es va aportar és que vist que és un servei complementari, es reduïra el nombre de comensals dels actuals aproximadament 170 als 120 que seria la mida justa per mig d'una baremació. Altres solucions provisionals serien ampliar el menjador amb una part del vestíbul o habilitar les aules d'infantil per a que menjaren allí els seus alumnes. De les altres dos reivindicacions es va explicar que el Barranquet és un centre dissenyat pensant en un sistema educatiu diferent al que tenim ara mateix en vigor i que la Conselleria anirà adaptant tots els centres en la mida que siga possible. De tota manera es va emplaçar al Regidor per a que es faça la petició en la Direcció territorial que és l'organisme competent per a aquestes intervencions.

Per últim tenim el despropòsit de les cistelles de bàsquet, ara mateix pendent de que per part de l'Ajuntament o per la institució a la que vol contractar efectue la revisió ordenada per la Conselleria d'Educació. Vist que l'espera per a aquesta revisió es pot allargar fins no es sap quan, per part de l'Ampa hem replegat la signatura de totes les famílies afectades en un document que exonera la direcció del centre de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús de les cistelles de bàsquet mentre que no es duga a terme la inspecció recomanada. Tots aquests documents els lliurarem a la direcció junt a un escrit comunicant-li la nostra decisió. Per últim, es va decidir enviar aquest escrit a la direcció del centre, a l'Ajuntament de Godella i a la Conselleria d'Educació expressant el nostre malestar per l'enrenou organitzat al voltant de les instal·lacions esportives.