Informació de contacte

dilluns, 13 de desembre de 2010

Reclamació de millores al Barranquet

Com sabreu, el passat mes de maig, representants de l'Ampa ens vàrem reunir a l'Ajuntament de Godella amb l'Alcalde, per a reclamar-li una sèrie de millores necessàries per al bon funcionament del centre. Algunes de les accions més prioritàries eren:

  1. Retirada de les soques dels arbres talats amb anterioritat al pati d'infantil.
  2. Reompliment dels clots existents al pati d'infantil.
  3. Remat de les peces de cautxú dels jocs instal·lats per l'Ampa al pati de primària.
  4. Cobriment de les faltes amb arbres a la tanca que dona a la carretera de Rocafort.
D'aquella reunió isquérem amb un compromís verbal de que l'Ajuntament aprofitaria les vacances escolars d'estiu per a fer alguna d'aquestes millores, si no totes.

Els mesos passen i les millores continuen pendents. Després de tractar aquest tema a la darrera Assemblea General de l'Ampa, es va decidir dur a terme una sèrie d'accions per a sol·licitar l'execució de les millores pendents.

En primer lloc es va lliurar un escrit a l'Alcalde, al Regidor d'Educació, i als portantveus de cadascú dels Grups Polítics de l'Ajuntament (PP, Bloc-Compromís, Grup Mixt) recordant-los que els treballs a fer continuen pendents, indicant-los que això genera malestar i sentiment d'abandonament per part de les famílies associades a l'Ampa, i sol·licitant que s'aprofiten les vacances escolars de Nadal per a dur a terme els treballs compromesos.

La segona acció que es va proposar al respecte, va ser la de que cada sòcia o soci de l'Ampa porte al Registre d'Entrada de l'Ajuntament, a títol individual, un escrit en els mateixos termes.

Per això, punxant ací, podreu descarregar una instància amb el text preparat per a que la completeu amb les vostres dades personals i la porteu a l'Ajuntament. I si no podeu portar-la, deixeu-la emplenada a la bústia de l'Ampa i ja la portarem nosaltres.

I perdoneu el "cutrerio" de la instància manuscrita, però els documents electrònics de l'Ajuntament estan desactivats des de fa unes setmanes.