Informació de contacte

dimecres, 15 de desembre de 2010

El bàsquet necessita cistelles

Com cada any, una de les activitats extraescolars que més participants replega, és la del bàsquet. Cada setmana, més de 40 xiquetes i xiquets entrenen i participen en els partits de les competicions escolars.

Però a hores d'ara ens trobem en un moment d'incertesa originat per l'alarma generalitzada originada per la Conselleria de Cultura després de que el passat mes de novembre un alumne de secundària de Vilamarxant patira un accident mortal al caure-li al damunt una cistella de les que hi havien al pati del seu centre educatiu.

A l'endemà d'aquest desgraciat accident, la Secretària Autonòmica d'Educació recomana a totes les direccions de tots els centres públics de primària i secundària que no s'utilitzen aquests equipaments esportius fins que siguen revisats per tècnics del Institut de Biomecànica de la Universitat Politècnica, revisions que es farien de manera immediata.

Gairebé un mes després no s'ha fet cap revisió i s'ha delegat en els Ajuntaments de cada municipi la revisió del material dels centres de primària, mentre que per als de secundària, continua estant encarregat l'Institut de Biomecànica.

La direcció del Barranquet ha contactat amb l'Ajuntament de Godella per a sol·licitar la revisió el més aviat possible, atenent a que aquest cap de setmana hi han previstos partits dels nostres equips.

Esperem que aquesta revisió es faça aquesta mateixa setmana, finalitzant així aquesta esperpèntica història promoguda per la Conselleria, i així es puga autoritzar finalment l'ús de les nostres cistelles. Les nostres jugadores i jugadors les necessiten.

Ací teniu les fotos del dia de la presentació de cadascú dels equips del Barranquet.