Informació de contacte

dijous, 25 de novembre de 2010

Premi extraordinari al rendiment acadèmic

Al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana nº 6399 de data 17 de novembre de 2010 apareix publicada una Resolució de 3 de novembre de 2010 de la Direcció General d'Ordenació de Centres Docents de la Conselleria d'Educació en la que a l'ex-alumne del centre Quim Rueda Raussell li ha estat concedit el "Premi extraordinari al rendiment acadèmic d'educació primària" per la seua constància al seu Historial Acadèmic.

Totes les persones que formem part de la comunitat educativa del Barranquet (personal del centre, alumnes, i familiars, etc.) ens congratulem i ens omplim d'orgull amb la notícia i fem arribar a Quim i a la seua família, la nostra més sincera enhorabona per aquesta distinció aconseguida tan merescudament.

Esperem que la distinció de Quim siga un exemple a seguir per a tot l'alumnat del centre.

7 comentaris:

Paco Arandiga ha dit...

enhorabona Quim

Paco Arandiga ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Viñals ha dit...

OLE, OLE, OLE.
Enhorabona, a Quin, als seus pares y a tota la comunitat escolar del CP el Barranquet.
VIXCA EL BARRANQUET!!!!!!!!!

hecuba ha dit...

Enhorabona!!!

PEPA ha dit...

A aquest premi al rendiment acadèmic, jo vull afegir el meu constant aprenentatge per compartir el teu temps d'ètica personal a l'escola i el meu sentiment d'orgull com a representat del Claustre. Endavant QUIM!!! Una forta abraçada.
La teua mestra de música: Encarna Martínez Martínez

PEPA ha dit...

Soc Encarna. Al comentari anterior i a aquest figura un altre nom en l'apartat HA DIT....perque EL MEU ORDINADOR està configurat així. Per tant ENCARNA HA DIT:
....ENDAVANT QUIM!!!!
Encarna Martínez Martínez

ENCARNA ha dit...

Enhorabona Quim i a tota la família!!!! (...ja he pogut canviar l'administració del meu ordinador.) Encarna Martínez Martínez