Informació de contacte

dilluns, 22 de novembre de 2010

Crònica de l'Assemblea General Ordinària de data 10/11/10

El passat dimecres 10 de novembre va tenir lloc una Assemblea General Ordinària de l'Ampa del Barraqnuet a la que es va convocar a totes les persones associades. L'Ordre del Dia va ser el següent:

 1. Lectura i aprovació de l'acta de l’anterior Assemblea Ordinària del passat 26 de maig.
 1. Aprovació del Balanç Econòmic del Curs 2009/10 i del Pressupost de l'Associació per al curs 2010/11.

 1. Presentació del Pla Anual d'Activitats: Activitats extraescolars, edició de la revista de l'Associació, dissabtes verds, participació en la Trobada d'Escoles en Valencià de L'Horta Nord, organització de les colònies d'estiu, distribució de llibres de text, etc.

 1. Informació sobre la falta d'actuacions de l'Ajuntament en el Centre i possibles mesures a emprendre.

 1. Torn obert de paraula.

L'esdevindre de l'Assemblea va produir els següents acords i propostes:

 • Es va aprovar l'Acta corresponent a l'Assemblea de data 26/05/10.
 • Queden pendent d'aprovació tant el balanç del curs 2009/10 com el pressupost per al curs 2010/11 com a conseqüència de la detecció d'un error en la transcripció de les dades.
 • Es presenta el Pla Anual d'Activitats elaborat per la Junta Directiva. Es pot consultar el document punxant ací o a la columna dreta del Blog, a l'apartat anomenat "Documents de l'Ampa". En aquest punt cal destacar el projecte singular del rodatge del Lipdub del Barranquet. En un article posterior detallarem en que consisteix i es demanarà persones voluntàries per a participar a l'equip de producció.
 • Es va recordar que cap de les millores que l'Ajuntament tenia projectades per a dur a terme durant les vacances d'estiu s'havia efectuat. Entre les més destacades podem esmentar les següents:
 1. Retirada de les soques dels arbres talats amb anterioritat al pati d'infantil.
 2. Reompliment dels clots existents al pati d'infantil.
 3. Remat de les peces de cautxú dels jocs instal·lats per l'Ampa al pati de primària.
 4. Cobriment de les faltes amb arbres a la tanca que dona a la carretera de Rocafort.

A la vista del malestar que aquesta deixadesa produeix entre les persones assistents es proposa dur a terme una sèrie d'accions per a reclamar les millores compromeses:

 1. Enviament d'una carta expressant el nostre malestar a l'Alcalde, al Regidor d'Educació i als portaveus dels Grups Municipals.
 2. Lliurament al Registre d'Entrada de l'Ajuntament a títol particular per cadascuna de les persones que així ho desitgen d'una instància reclamant les millores compromeses. En els propers dies us farem arribar el model.
 3. Organitzar un concurs fotogràfic en que el tema dels treballs siga allò que no ens agrada del Barranquet. El material participant es podrà utilitzar per a denunciar les carències de manteniment del centre.
 4. Posteriors accions serien l'assistència als Plenaris Municipals per a reclamar les millores necessàries, la col·locació de pancartes o altres mesures més dràstiques a decidir en una Assemblea Extraordinària.