Informació de contacte

dilluns, 11 d’octubre de 2010

El Barranquet a la Festa pel Valencià

Finalment, la Festa pel Valencià, va tenir lloc el passat dissabte a la Fira de Mostres de València. I la nostra escola va estar representada per un grup d'alumnes, mestres i mares i pares del centre. La nostra participació no va passar desapercebuda, ja que ens varen triar per a pujar a l'escenari per a explicar a totes les persones assistents el contingut del llibre que havien preparat al llarg de la setmana el professorat de l'escola, amb la col·laboració de les xiquetes i xiquets del Barranquet.

I també la nostra participació va tenir un resó mediàtic ja que, Empar Marco, corresponsal de TV3 al País Valencià, i originària de Godella, ens va entrevistar al respecte i vàrem aparèixer al Telenotícies Migdia del mateix dissabte 9 d'octubre, el grup de persones que lliurarem el llibre del Barranquet per al monument commemoratiu del 25é aniversari de les Trobades d'Escoles en Valencià.

Punxant ací, es pot vore una sèrie de fotografies de la nostra participació en aquesta Festa i punxant ací, podeu vore la nostra aparició al Telenotícies Migdia de la TV3. El vídeo és de tot el Telenotícies, però la referència a la Festa pel Valencià comença als 23 minuts 40 segons. per tant aneu directament i s'estalvieu tot l'anterior.