Informació de contacte

dilluns, 4 d’octubre de 2010

Actes de la Festa pel Valencià del proper 9 d'octubre

Com ja havíem avançat, Escola Valenciana ha organitzat una acte per a commemorar els 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià amb una Festa pel Valencià a la ciutat de València, que tindrà lloc el proper 9 d'octubre al passeig marítim del (Malvarrosa). Ací teniu el programa d'actes definitiu. Esperem que tot i el pont puga participar el major nombre de famílies del Barranquet.


9 D’OCTUBRE – PASSEIG MARÍTIM DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA

De 10:00 a 15:00 hores

  • Monument commemoratiu: LA CLAU QUE OBRI TOTS ELS PANYS

Durant tot el matí, els xiquets, xiquetes, pares, mares i docents de cada centre educatiu que haja participat en la realització del "Llibre de la clau" aniran dipositant-lo a l'escultura “La clau que obri tots els panys”, creada per l’artista Manuel boix. Ens concentrarem per comarques.

  • Actuacions a l’escenari

Durant tot el matí se succeiran diferents actuacions de grups de xiquets i xiquetes vinculats a centres educatius o a associacions comarcals presentats per Pep Castellano, Cantó Nieto, Iolanda Muñoz i Enric Esteve. Podreu veure la Coral del Micalet, que estrenarà el poemari de Marc Granell, el Grup Trobada, Àlvar Carpi, Paco Muñoz amb una gran coral de 250 alumnes de Torrent, Marcel el Marcià i moltes més actuacions musicals i sorpreses d'escoles valencianes d'arreu de les comarques.

  • Tallers infantils

Centres educatius participants a les Trobades 2010, duran a la Festa pel Valencià els tallers que han preparat a la seua Trobada comarcal. Així mateix, també muntaran tallers per als xiquets i xiquetes associacions culturals i universitats.

  • Fira d'Entitats

Entitats civiques i culturals, així com el món editorial., tindran un espai per a informar sobre les seues activitats.

Dinar

De 21:30 a 00:00 hores

  • Concert d’Obrint Pas

El grup Obrint Pas, farà un concert (de franc) especial amb diverses sorpreses que tancaran la Festa pel Valencià.