Informació de contacte

dimecres, 1 de setembre de 2010

Reutilització de llibres de text

Un dels projectes que es varen presentar a la darrera Assemblea General de l'Ampa, era el de la creació d'un banc de llibres de text usats per a que les famílies que vullguen, puguen optar entre els llibres nous o reutilitzar altres que hagen gastat altres alumnes i que ja no necessiten.

Es tractaria de reutilitzar llibres de text que estiguen en bon estat, i que no tinguen escrits els exercicis que contenen.

Per a poder posar en marxa aquest projecte, caldria que les famílies que vullguen aportar material al "banc de llibres usats" els portaren a l'Aula Multiusos de l'escola en l'horari marcat per a la distribució dels llibres de text, preferiblement el dilluns a primera hora, per a donar opció als possibles interessats a triar el material de segona mà.

Al ser un projecte nou, no sabem l'abast que tindrà, ni tampoc si serà molt el material aportat, però pensem que val la pena encetar-lo, i fer-lo créixer curs rere curs. La viabilitat del projecte dependrà tant de la generositat de les famílies que aporten material com de la demanda d'aquest material.

A la fi de la distribució del material, avaluarem els resultats d'aquesta nova proposta.

1 comentari:

Xexu ha dit...

Una iniciativa estupenda, tot el que siga compartir i no consumir esta més que bé.