Informació de contacte

dimecres, 22 de setembre de 2010

Commemoració de 25 anys de Trobades

Escola Valenciana està organitzant una acte per a commemorar els 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià amb una Festa pel Valencià a la ciutat de València, que tindrà lloc el proper 9 d'octubre.

El lloc està encara per determinar, ja que les autoritats municipals de València porten des de fa mesos pendents d'autoritzar aquesta commemoració en algun dels espais sol·licitats.

Per part de l'Ampa del Barranquet participarem amb la instal·lació d'un taller i portant un llibre simbòlic al monument que està fent l'artista Manolo Boix.

Mentre que arriba la confirmació del lloc definitiu per a aquesta celebració, podeu consultar la informació existent a la pàgina d'Escola Valenciana punxant ací. Posteriorment us comunicarem les dades definitives per a poder participar.

I per a donar suport econòmic a l'acte, podeu comprar paperetes per a una rifa per valor de 2,00 €. Les paperetes les podeu demanar a la tresorera de l'Ampa, Mariló López, a la porta de l'escola o al seu e-mail: marilo_lt@yahoo.es