Informació de contacte

divendres, 25 de juny de 2010

Final de Curs 2009/10

El curs 2009/10 ha arribat a la seua fi i això ha donat pas a les vacances escolars de les nostres filles i fills, i a la reorganització de les activitats i els horaris familiars.

Com ve sent tradicional, el darrer dia del curs ha començat amb l'esperada gimcana que ha estat organitzada per tot el personal del centre per a l'alumnat de primària i per les activitats lúdiques de l'alumnat d'infantil.

Després ha vingut l'esmorzar i finalment l'acte de tancament del curs. Aquest últim ha començat amb unes emocionades paraules que Irene Raussell, mare de Quim i Andreu, ha dedicat a l'alumnat de sisè que ha finalitzat la seua trajectòria al centre, i el curs vinent passarà a l'institut. Podeu rellegir les paraules d'Irene punxant ací.

Després han vingut un seguit de reconeixements a les xiquetes i xiquets que per un motiu o un altre han destacat durant el present curs, o s'han fet creditors de l'agraïment de totes les persones que formem la comunitat educativa del nostre Barranquet, per la seua implicació en el bon funcionament del centre.

Finalment, les mares i pares de l'alumnat de sisè ha acomiadat la trajectòria de les seues filles i fills al centre cantant la cançó de Lluís Llach "Que tinguem sort".

I per a acabar aquesta jornada, res millor que assaborir la paella que ha organitzat l'Ampa i refrescar-se en una piscina.

Podeu fer una ullada al reportatge fotogràfic de la jornada punxant ací.

Bon estiu a tothom.