Informació de contacte

dijous, 10 de juny de 2010

Festa final de curs

Arriba la fi de l'any escolar i arriba també la Festa de Fi de Curs que organiza cada any l'Ampa del Barranquet per a totes les famílies del cole . Aquest any hem patit innombrables dificultats per a trobar lloc. Finalment, la festa es farà el dimarts 22 de juny, a partir de les 14:00 hores, a les instal·lacions del Frontennis Club València.

Per a saber com s'arriba des del Barranquet fins el Frontennis Club València, punxeu ací.

El preu del menú infantil serà de 9,00 €, encara que les xiquetes i xiquets de les famílies associades pagaran no més 5,00 €. El menú per als adults tindrà un preu de 14,00 € per a tot el món.

L'entrada a la piscina per als menuts associats les pagarà l'Ampa.

Per a assistir, cal lliurar a Mariló, el full que es repartirà en les motxilles de les xiquetes i els xiquets, pels matins a la porta del cole, o deixar-la a la bústia de l'Ampa abans del dijous 17 de juny. El divendres 18 us carregarem al vostre compte bancari l'import de la vostra reserva.

Les famílies no associades que vullguen participar hauran de fer un ingrés pel total de la reserva al compte de l'Ampa, 0093 0382 03 0000140966, indicant els cognoms de la família.